X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Casillas, Albiol & Metzelder

Casillas, Albiol in Metzelder so po tekmi razkrili, kaj je bilo odločilnega za zmago proti Racingu.

Casillas:
“Naša obramba je bila odlična in uspelo nam je ohraniti nedotaknjeno našo mrežo. Naredili smo dobro delo.”

“Sobotni El Clásico je samo še ena tekma na koledarju. Bo še zabavno, sem pa tudi kar šokiran nad tem, koliko točk imamo že oboji, saj je to precej nenavadno.”

Albiol:
“Vedeli smo, da bo to težka tekma. Racing je imel veliko na kocki, vendar smo vedeli, kako pomembna je zmaga in obdržanje koraka z Barcelono. Racing je imel nekaj priložnosti na zadetek, vendar pa nikoli ne smemo popustiti ob prednosti 0-1. Ko smo dosegli še drug zadetek, smo lahko nekoliko stopila s stopalke za plin.”

Metzelder:
“Morali smo zmagati ne glede na vse. Dejstvo, da nismo prejeli nobenega zadetka in da smo spet vodilna ekipa, sta dobri novici. Tako Barcelona, kot Real Madrid zmagujemo vse svoje tekme, zato sem prepričan, bo tekma naslednjega tedna ključna. Kljub temu pa so pred nami še ostale težke tekme, kar pomeni, da sobotna tekma še ne bo odločila o tem, kdo bo zmagal v La Ligi.”