X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Valdano: “Liga se ne bo končala z El Clásicom”

Jorge Valdano je na promocijski akciji, ki jo je organiziral MMM, sponzor košarkarske ekipe, delil svoje misli o El Clásicu.

“El Clásico z Barcelono bo zelo pomemben, saj bodo točke na tej tekmi štele dvojno za eno od ekip, vendar imajo tudi vse ostale točke, ki se jih lahko še osvoji v tej sezoni velik pomen. Kljub temu bo El Clásicu sledilo še sedem tekme, štiri dni kasneje bomo tako igrali že novo tekmo in naslednjo nedeljo spet drugo proti Valenciji … Liga bo ostala odprta, ne glede kaj se bo zgodilo na El Clásicu.”

“Liga se ne bo končala ta vikend. Igrali bomo zelo posebno tekmo. Ob enem se moramo zavedati njenega pomena, hkrati pa moramo poskusite sprostiti napetosti povezane z igranjem tako pomembne tekme. To je en izmed najbolj pričakovanih El Clásicov in je verjetno prvi, na katerem imata obe ekipi tako veliko prednost pred tretje uvrščeno ekipo lige. Zaradi tega vsega bo še toliko bolj pomemben.”

“Naša ekipa je potrebovala nekaj časa, da se je ujela in naš igra napreduje vsak dan. Moramo se zavedati kakovosti naših nasprotnikov in upamo, da nam bo podpora navijačev pomagala do zmage.”

“Nikoli ne veš, kaj se bo zgodilo v nogometu. Veliko bo na kocki med tekmo in napetost se bo čutila v zraku. Barcelona je dobro strukturirana ekipa in njihovi igralci so skupaj že zelo dolgo časa, prav tako pa je ekipa v dobri formi.”

“Higuain in Messi sta pomembna za svoji ekipi. Sta najboljša strelca in zato bistvena v ekipi, vendar pa bo na tekmi vseeno odločilo timsko delo, ne pa posamezni igralci.”