X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Casillas

Iker Casillas je danes govoril z mediji o El Clásicu, za katerega pravi, da bo odlična tekma, a ne odločilna.

“El Clásico bo odlična tekma, vendar ne bo odločilna. Na kocki bodo tri zelo pomembne točke in naš cilj je zmagati tekmo. Položaj zmagovalca se bo okrepil na lestvici, vendar pa liga še z daleč ne bo odločena. Tudi ostale ekipe s katerim se bomo pomerili, se bodo prav tako borile za določene cilje.”

“Prejeli smo malo zadetkov, ker smo vsi k temu prispevali svoj delež. Vsakdo je vpleten v branjenje pri standardnih položajih. Naša kakovost v napadu nam lahko zagotavlja zmage dokler, ne bomo prejeli nobenega zadetka.”

“Kaka želi pomagati ekipi. Ekipa bo imela korist, če bo v dobri formi. Jezen je, ker ni igral kot si je želel, vendar mi smo zadovoljni z njim, ker je ekipni igralec, ki je lahko zato vsem vzor. Želimo, da bi čim prej okreval.”

“Barcelonin Xavi je odličen igralec in njegova ekipa ima veliko koristi od njegovih spretnosti z žogo. Valdes je zelo dober vratar in opravlja dobro delo za svojo ekipo.”