X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Alonso

Xabi Alonso za Marco analiziral sobotno tekmo proti Barceloni.

“V La Ligi imamo za seboj fantastičen niz. V vseh vidikih igre smo napredovali in še vedno se lahko izboljšamo. Dobro se branimo, kar nam pomaga, da smo boljši v napadu. Kakovosti naših napadalcev nam omogočajo, da imamo veliko priložnosti za zadetek, kar se po drugi strani lahko zgodi le, če ekipa igra dobro.”

“Vsi vemo, kaj moramo storiti. Imamo pravi timski duh, ki nam je pomagal zmagati na težkih tekmah, vendar si vedno želimo še več.”

“Real Madrid ima pred El Clásicom dober položaj. Zavedamo se, da lahko v tej sezoni osvojimo samo še La Ligo. El Clásico ne bo odločilen, vendar pa bo igral pomembno vlogo v prvenstvu.”

“Ekipa vedno poskuša uporabiti svoje najmočnejše orožje, da izkoristi nasprotnikove slabosti. Prevlada na sredini igrišča bo ključ do zmage na tekmi.”

“Popolnoma podpiramo Manuel Pellegrinija, ker ima zaupanje in vero v nas. Higuain in Ronaldo sta prava “plenilca”, vedno imata neštete možnosti za zadetek in dosegata veliko zadetkov, zaradi česar se ne bi rad branil proti njima. Arbeloa je bila vedno dober branilec, ki ve kdaj lahko pomaga tudi v napadu.

“Občudujem Raula zaradi njegove veličine in elegance. Vedno bo bil “velik” igralec. Guti je igralec, ki zna presenetiti in zato nas nikoli ne preneha presenečati.”