X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Higuain

Gonzalo Higuain je za športnimi časopis AS razkril svoje misli o prihajajočem El Clásicu.

“Na El Clásicu bomo videli veliko golov in obe ekipi se bosta borili za vsak meter igrišča. Zabavno bo. To bo pomembna, vendar ne tudi odločilna tekma. Zmaga na El Clásicu bi bila veliko spodbuda za preostanek sezone, kjer je še vedno na razpolago 21 točk … torej več kot dovolj, da lahko rečemo, da sobotna tekma ne bo odločilna. Dosegamo veliko zadetkov in smo zato nekoliko bolj nevarni kot Barcelona.”

“Naše tekma na Camp Nou nas je zelo presenetila. Izvajali smo pritisk že v napadu, kradli žogo in imel veliko priložnosti za zmago. Celo še mediji so po tekmi dejali, da si nismo zaslužili poraza. Kljub temu pa nam je tekma dala veliko samozavesti in ne vidim razloga, zakaj ne bi ponovili te predstave še enkrat, vendar tokrat kot domača ekipa.”

“Tukaj je težko biti uspešen, vendar lahko vse dosežeš skozi trdo delo in predanost. Zelo malo jih dobil priložnost, ki sem jo dobil sam, zato ne bom skrenil s te poti. Upam, da se bo moje ime zapisalo v anale Real Madrida.”