X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Xabi

Xabi Alonso bo v soboto izkusil svoj prvi El Clásico na Santiago Bernabéu in 48 ur pred prvim žvižgom je vezist za El Larguero razpravljal o tekmi.

“Na televiziji sem videl veliko tekem Real Madrid-Barcelona in že komaj čakam, da bom izkusil to tekmo na Santiago Bernabéu, saj gre za eno od najbolj pričakovanih tekem sezone. Že možnost igranja na tekmi je naravnost čudovito, še posebej v tej sezoni. Ekipi sta zelo izenačeni in bijeta pravi boj za naslov prvaka.”

“Nenavadno je, da obe ekipi igrata tako dobro. Mi smo zmagali na kar dvanajstih zaporednih tekmah, kar se zgodi redko in tudi Barcelona je na vrhuncu svoje igre. Kljub temu, pa se lahko še vedno veliko zgodi tudi po tej tekmi, saj imata obe ekipi v nadaljevanju še težke nasprotnike na sporedu. Moramo zmagati na čim več tekmah.”

“Če bomo pustili Barçi prosto pot, potem bomo zelo težko zmagali. Nadaljevati moramo z igrami, ki smo jih kazali do sedaj na obeh koncih igrišča. Zelo pomembno pri našem uspehu bo, da bomo prebili njihovo prvo linijo obrambe za ustvarjanje igra od tam naprej.”

“Cristiano Ronaldo je zmagovalec. Komaj čaka to tekmo. Vedno poskuša po svojih najboljših močeh in pri tem se vedno pripravi kolikor dobro je mogoče, ker si vedno želi zmagati.”