X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Ronaldo

Med četrtkovo novinarsko konferenco je Cristiano Ronaldo dejal, da upa, da bo v soboto Real Madrid boljši od Barcelone.

“To bi lahko bila najbolj pomembna tekma sezone. Kdor bo zmagal, bo imel rahlo prednost v borbi za ligaški naslov, vendar bo po tej tekmi še vedno veliko tekem, kjer moramo poskusiti zmagati na vsaki od njih.”

“Sezona se bliža koncu tako da, kdor bo zmagal v soboto bo imel malo večjo samozavest kot druga ekipa. Obe ekipi sta zelo ambiciozni tako da, ni važno kaj se bo zgodilo ne smemo se vdati. Ostalo bo še veliko tekem in moramo se boriti, da zmagamo vsak od njih.”

“Sem višji in širši kot Messi (smeh). Ima odlično sezono in je sedaj in bo za vedno bil med najboljšimi igralci do sedaj, vendar pa si pri vsem zasluži pohvale tudi trener in celotna ekipa. Messi ne igra sam, saj ima ob sebi odlične igralcev. Sam treniram zelo trdo, sem vesel in upam, da se bom še naprej tako dobro počutil. Ko bom igral tukaj bom bil tudi eden od najboljših igralcev na svetu.”

“Najboljše sredstvo Real Madrida so ambicije, medtem ko je od Barcelone to moštveni duh. Vemo, kako dobro igrajo in kako težko jih je premagati, vendar imamo tudi mi svoja orožja. Imamo dobre možnosti za zmago, dokler bomo ostali osredotočeni. Prepričan sem, da bomo dobro igrali. Ob tem me tudi ne bi motilo, če bi izgubili v soboto, če bomo nato vseeno osvojili prvenstvo. Kakšna razlika bi bila, če premagamo Barcelono in nato izgubimo naslednji dve tekmi?”

“Spoštujem Barcelono, vendar se je ne bojim. Imajo zelo popolno ekipo. Storil bom vse kar bo v moji moči, kot to počnem vsak konec tedna. Poskusil bom doseči zadetek, podati in pomagati moji ekipi na vse možne načine, da premagamo Barcelono. Nisem zaskrbljen glede tega. Sam bi rad odigral samo po svojih najboljših močeh in pri tem narediti razliko. Mislim, da bo zelo izenačena tekma, da bodo odločale malenkosti. Naj boljša ekipa zmaga, vendar upam, da je Real Madrid boljša ekipa. Prepričan sem, da bomo odšli z igrišča z zmago.”

“Na stadionu pričakujem odlično vzdušje. Ko imamo podporo naših navijačev, se čutimo veliko bolj samozavestne. Prepričan sem, da bodo zelo navdušeni in da nam bodo zelo pomagali. Ekipa je zelo navdušena glede tekme in smo zelo samozavestni. Verjamemo v to tekmo, ker lahko tudi odloči zmagovalca La Lige. Imamo zelo visoka pričakovanja.”