X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Valdano

Generalni direktor Jorge Valdano je v intervjuju za športni častnik As jasno razkril, kakšni so nameni ekipe v preostanku sezone.

“El Clásico ni potekal niti približno tako, kot smo si želeli. Razumem navijače, zakaj so razočarani, saj so bila pričakovanja visoka. Morda je ekipa čutila, da nosi preveliko odgovornost na svojih ramenih, ko so prišli na igrišče. Na prvi tekmi na Camp Nou smo tako bili veliko bolj sproščeni.”

“Bom bil zelo jasen. Manuel Pellegrini ima našo popolno podporo. Na voljo je še 21 točk in vsekakor se ne bomo kar vdali. Real Madrid se nikoli ne vda.”

“Ali bomo osvojili ligo ali ne, do konca ostaja še sedem final in naša dolžnost je, da igramo z srcem do 16. maja. Če osvojimo vseh preostalih 21 točk, bomo končali ligo z rekordnimi 98. točkami. Zaradi tega moramo še vedno dati vse od sebe in odigrati po naših najboljših močeh. In če si bo naš glavni tekmec privoščil spodrsljaj na zadnjih tekmah …”