X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Igralci

Ekipa Real Madrida je bila po porazu proti Barceloni na Bernabeu razočarana in pobita, vendar pa še vsi igralci verjamejo, da se še vedno da osvojiti naslov, ker je do konca še sedem tekem in s tem 21 točk.

Cristiano Ronaldo
“Vedno je bolje, če zmagaš. Izgubili smo, vendar imamo še vedno sedem tekem na sporedu in moramo se še naprej boriti, saj je vse mogoče. Vedeli smo, da je za nas zelo pomembna zmaga, vendar to je nogomet. Ekipa, ki bo dosegla prvi zadetek, bo zmagala. Vsi smo krivi za prvi prijeti zadetek. Barcelona je izkoristila našo napako.”

Alvaro Arbeloa
“Trdo smo se borili na obeh naših letošnjih medsebojnih tekmah, vendar pa so zmagali obe. V napadu so zelo dobro ustvarjali pritisk in mi smo slabo povezovali našo igro. Morali bi več kombinirati. Barcelono je še težje premagati, ko že enkrat vodi. Naš cilj sedaj je, da osvojimo vseh preostalih 21 točk, ki so še vedno v igri.”

Sergio Ramos
“Borili se bomo do konca. Sedaj moramo razmišljati tudi za naprej in se zbrati, ker liga še zdaleč ni končana. Tekma proti Barceloni je bila praktično popolna iz taktičnega stališča. Ni nam uspeli odločiti tekme, ko smo imeli priložnost za to.”

Raul Albiol
“Ne smemo si več privoščiti spodrsljaja. Poskušali bomo zmagati vsako od preostalih tekem in doseči mejo 98-ih točk in pred tem ne bomo predali boja za naslov prvaka.”