X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Alonso

Xabi Alonso je spregovoril o prihajajoči tekmi proti Almeriji in o sobotnem porazu.

“Želimo odgovoriti na igrišču. Poraz proti Olympique Lyonu je bil prav tako hud udarec, vendar smo nato na naslednji tekmi zasluženo zmagali proti Valladolidu. Najboljša stvar, da se poberemo, je zmaga v četrtek. El Clásico je bil pomembna tekma in stvari se niso izšle kot smo pričakovali. Barcelona je nam odnesla vse točke in to nas boli.”

“Želimo stvari jemati počasi, vendar pa sedaj nismo več odvisna sami od sebe. Almerija je zapleten nasprotnik in veliko ekip je na njihovem stadionu pustilo točke. Ne želimo, da bi bili eni izmed njih. Razmišljamo o zmagi na tekmi in to je vse, kar je v naših glavah.”

“V igri je še vedno 21 točk in veliko stvari se lahko zgodi. V tem letu smo naredili veliko pozitivnih stvari, vendar pa je to še vedno nov projekt. Klub ima nove igralce in novo upravo. V prihodnosti bo dovolj časa, da potegnemo črto pod sezono, sedaj pa se moramo osredotočiti na zmage na vseh naših preostalih tekmah, če želimo mogoče še osvojiti naslov.”