X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Pellegrini

Podobno kot razmišljajo igralci, razmišlja tudi Manuel Pellegrini, ki pravi da je edini cilj zmagati na zadnjih sedmih tekmah sezone.

“Že pred El Clásicom smo govorili, da kdorkoli bo zmagal na tekmi, si še vedno ne bo smel privoščiti, da bo mislil, da je prvak in kdorkoli bo izgubil, ne sme misliti še, da je konec lige. Sezona se konča 16. maja, tako da se bomo borili do zadnje tekme.”

“Ta ekipa se lahko pobere, kot je to storila že v preteklosti. V zadnjih treh dneh sem videl, da so igralci preboleli poraz in da so osredotočeni na to kar morajo storiti. Ne smemo si privoščiti več spodrsljajev in pomembno je, da zmagamo na naslednjih sedmih tekmah. Pomembno je, da bomo tudi psihično pripravljeni vzeti tri točke proti Almeriji.”

“Prvenstvo se konča 16. maja, tako da dokler bodo obstajale matematične možnosti za osvojitev prvenstva, se bomo borili, zato moramo ostati osredotočeni in optimistični, če želimo nadaljevati zmagovalno, kot smo igrali na dvanajstih preteklih tekmah. Poskušali bomo zmagati vse tekme. Najboljša stvar, ki jo lahko sedaj naredimo, je da zmagamo vse preostale tekme in prvi korak na tej poti bomo lahko naredili jutri proti Almeriji. Najtežja tekma je vedno naslednjega na sporedu, ki je tudi tista, na kateri moramo zmagati.”

“Trenutno me še najmanj skrbi moja prihodnost. Ne skrbi me, kaj se bo zgodilo. Ob primernem času se bomo pogovorili o možnostih, vendar zdaj ni pravi čas. Vse kar moramo storiti sedaj je, da se osredotočimo na naslednjih sedem tekem.”