X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Marcelo

Marcelo je na današnji novinarski konferenci po treningu vsem poslala sporočilo, da Real Madrid ne razmišlja o tem, da bi že vrgel puško v koruzo.

“Včerajšnja zmaga nam je prišla prav, saj smo vedeli, da je Almeria težak nasprotnik, vendar se moramo sedaj še naprej borili.”

“Tekma je bila zelo zapletena. Vedeli smo, da bo težka, saj ni veliko ekip zmagalo na tem stadionu, vendar smo bili željni zapustiti igrišče s tremi točkami. Zmagali smo, ker smo bili zelo enotni.”

“Težko bo osvojiti naslov, vendar je pred nami še vedno dolga pot. Že tisočkrat smo videli, da se lahko v zaključku sezone zgodi marsikaj. Odigrati moramo še veliko tekem in imamo vero, zato se bomo še naprej borili za zmago v ligi. Še naprej bomo počeli kar je naše delo, ki je zmagati na vseh preostalih tekmah.”

“Pred nami ni več enostavnih tekem. Ni pomembno, kdo bo nasprotnik, vse bodo težke tekme. Valencia bo zelo težka ekipa za premagati.”