X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Pellegrini

Manuel Pellegrini je bil zadovoljen z več dejstvi v svoji ekipi, predvsem pa ga je zadovoljila psihična pripravljenost ekipe.

“Igrali smo dobro v mnogih pogledih igre. Uspelo nam se je psihično pobrati, kar je bilo zelo težko po zadnji tekmi. Nocoj smo bili tudi bolj dodelani pri ustvarjalni igri, kot smo bili na prejšnjih tekmah. Imeli smo šest ali sedem odličnih priložnosti, vendar je imel Alves odličen večer.”

“Končni rezultat mi daje vtis, da se je ekipa zavedala glede možnosti Almerije po izenačenju, vendar smo imeli veliko priložnosti za povečanje prednosti skozi vseh devetdeset minut, da nam ne bi bilo treba tako paziti, da ne bi prejeli drugi zadetek.”

“Ekipa se bo še naprej borila vsako nedeljo, dokler bodo možnosti za vrh. Sedaj lahko samo čakamo, da bo Barceloni spodrsnilo na kateri od tekem. Nocoj smo premagali težkega nasprotnika, ki je igral zelo dobro. Še vedno je veliko točk v igri in tako oboji, tako mi kot Barcelona, imamo še zapletene tekme pred nami.”