X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Higuain

Gonzalo Higuain verjame, da na koncu ekipa še lahko osvojil ligaški naslov v tej sezoni.

“Lahko osvojimo ligaški naslov, saj ima ta ekipa veliko zaupanje v sebe. Tekma v Zaragozi bo zelo težka. Oni se borijo zato, da si zagotovijo obstanke in mi se borimo za naslov prvaka.”

“Vemo, da je 98 točk prekleto veliko in imeti toliko točk ob koncu sezone bi bilo res neverjetno. Mislim, da je za nami uspešno prvenstvo, kjer smo zmagali na veliko zaporednih tekmah. Vedno smo ustvarili veliko priložnosti za zadetek in imeli trdno obrambo. Že sedaj smo osvojili res neverjetno število točk. Trener je imel prav, ko je rekel, da tisti ki bo osvoji ligaški naslov na koncu, si ga bo resnično zaslužil.”

“Na vsak način, kot lahko, poskušam pomagati ekipi, vendar ekipno delo je tisto, ki zares šteje, ker je to edina stvar, ki nam lahko zagotovi naslov. Zelo rad bi osvojil trofeji Pichichi in Zlato kopačko, vendar je za mene veliko bolj pomembno, da pomagam ekipi osvojiti naslov. Lepo bi bilo vse te stvari doseči naenkrat, vendar ligaški naslov je bolj pomemben.”

“Sam razmišljam samo o petih finalih, ki so nam še ostala in o tem, kako lahko pomagam ekipi z mojimi zadetki. Končnica prvenstva bo zapletena tako za nas, kot za Barcelono. Imamo le točko zaostanka pet tekem pred koncem in sam verjamem, da jih lahko prehitimo.”