X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Igralci

Igralci Real Madrida so bil zadovoljni z zmago nad Valencijo. Vsakdo od njih se strinja s tem, da je liga še vedno ni odločena.

Guti
“Imeli smo veliko priložnosti za zadetek in smo uspeli kontrolirati tekmo kljub temu, da smo se soočili z odlično ekipo.”

“Dokazujejo, da liga še zdaleč ni odločena. Moramo zmagati na vsaki tekmi, da vršimo pritisk na Barcelono. Imamo jim dati vedeti, da se jim bližamo vsak teden. Barcelona in Real Madrid sta najboljših ekipi v prvenstvu. Naslov bo osvojila ekipa, ki bo najboljša od tukaj pa do konca prvenstva.”

Higuain
“Mislim, da smo nocoj odigrali eno od naših najboljših tekem. Prevladovali smo nad težkim nasprotnikom. Nikoli se nismo vdali in igrali še posebej dobro v prvem polčasu. Do konca je ostalo še pet “final” in zato je še vedno veliko točk v igri. Prednost Barcelona je zelo majhna.”

Marcelo
“V prvem polčasu smo igrali zelo dobro in smo si zaslužili več zadetkov. Zelo se trudimo in se res osredotočimo le na zmago. Prepričan sem, da bomo zmagali na vsaki preostali tekmi, če bomo igrali tako.”

“Ronaldo mi je nakazal, da naj mu podam, zato sem mu podal. Še naprej bomo igrali tako. V Zaragozi bo težko zmagati. Sedaj bomo imeli počitek, da bomo lahko tam igrali z enako intenzivnostjo.”

Gago
“Ne vem, če bomo osvojili naslov, vendar moramo še naprej osvajati točke, ker smo le eno točko za Barcelono. Boriti se moramo da samega konca.”

“Nadaljevati moramo tako, če želimo zmagati naše preostale tekme in ekipa je združena v tem. Seveda obstajajo še stvari, ki jih lahko izboljšamo. Naša naslednja tekma bo zelo fizično težka, vendar moramo osvojiti tri točke, da ostanemo v boju za naslov.”

Sergio Ramos
“Želim si, da bi osvojili naslov za navijače. Vemo, koliko je v igri. Naši navijači si zaslužijo naslov, ker so trpeli ob tem, ko smo izpadli že iz dveh tekmovanj.”

“Pomerili se bomo proti ekipam, ki bodo prav tako imele veliko na kocki. Tako dobro moramo igrati od tukaj pa do konca, da osvojimo naslov. Bila bi napaka z naše strani, če bi se osredotočili na vseh peti tekem naenkrat. Vse bo na kocki za nas že v Zaragozi. Moramo zmagati na vsaki preostali tekmi, če želimo sploh imeti možnosti za osvojitev naslova.”