X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Gago

Fernando Gago za španski častnik Marco razpravljal o samozavesti ekipe in o njenih možnosti, da do konca sezone osvojijo 98 točk.

“V prvem polčasu proti Valenciji smo igrali zelo dobro. Dobro smo vršili pritisk in igrali dober nogomet. Pri tem smo bili mirni in potrpežljivi, kakršni moramo biti tudi v naših preostalih tekmah. Veseli smo glede nedavne zmage, toda Zaragoza je sedaj edina ekipa, ki jo imamo v mislih. Imajo nekaj dobrih igralcev, vendar smo osredotočeni le na nove tri točke in našo igro.”

“Vemo, da moramo vsako tekmo jemati, kot da je to naša zadnja. Tako bomo jemali tudi vsako od naslednjih, ki nas še čakajo in tako pritiskati na Barcelono, da bi na koncu lahko končali kot prvaki, čeprav je Barcelona zelo močna in igra odličen nogomet. Sistem, ki ga igramo sedaj, je zelo primeren za to ekipo.”

“Moramo nadaljevati z zmagovanjem tekem. Dokler bomo imeli možnosti, se bomo borili. Prepričan sem, da bo Barcelona spet naredila napako, tako da se lahko še marsikaj zgodi.”

“Počutim se super in vrnili so se moji občutki, čeprav nikoli nisem prenehal biti nogometaš. Na koncu pridejo na vrsto tudi tisti, ki trdo trenirajo in so potrpežljivi. Trenutno sem zelo optimističen glede vsega. Zadovoljen sem s tem kako igram, vendar sem še bolj vesel glede načina kako igra ekipa. Seveda mi je všeč, ko mi navijači ploskajo, kot so to storili, ko sem bil zamenjan proti Valenciji, vendar to je odlična ekipa in vsi lahko igramo.”