X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Arbeloa

Alvaro Arbeloa je na današnji novinarski konferenci povedal, da je ekipa zelo motivirana pred zadnjimi tekmami sezone.

“Barcelona lahko še izgubi kakšno točko na zadnjih petih tekmah, tako kot mi. Ne posvečamo njim veliko pozornosti, ker kar je pomembno za nas je, kako igramo mi. Ne smemo si privoščiti napake. Proti Zaragozi bo zagotovo težka tekma, ker se borijo za obstanke. Njihov stadion je vedno bil težko prizorišče za Real Madrid.”

“Tekma bo nekaj posebnega za mene, ker sam začel igrati v mladinskih ekipah Zaragoze. Zadnjo tekmo v Španiji, pred odhodom v Liverpool, pa sem prav tako odigral na La Romaredu. Moja motivacija po vrnitvi domov, bo tokrat nekoliko drugačna. Tekma bo težka, saj je vedno tam posebno vzdušje.”

“Pokazali smo velik karakter v težkih situacijah in smo jih tudi uspeli premagati. Sedaj smo še bolj motivirani, ko smo zmanjšali prednost Barcelono za dve točki. Smo zelo navdušeni in nemogoče je, da bi bili še bolj motivirani.”

“Matematično je še vedno mogoče, da osvojimo La Ligo, zato upam, da bo Barcelona izgubila še več točk. Upanje, umre zadnje. Borili se bomo, da dosežemo mejo 98-ih točk.”

“Del zgodovine tega kluba so tudi preobrati s karakterjem, ponosom in pogumom. Mislim, da je vse to zakoreninjeno v klubu in zato so tako odlični. Z nošenjem tega dresa si dolžan, da se nikoli ne vdaš. Trenutno smo drugi, vendar se bomo borili do konca.”

“Težko se bo sprijazniti, če ne bomo osvojili naslova, vendar bomo čestitati prvaku za vpis v zgodovino po rekordnem številu osvojenih točk do sedaj. Preden pa pride ta dan … upam, da bomo mi dosegli mejo 98-ih točk, tako da bomo videli, kaj se bo zgodi do 16. maja.”

“Stojimo ob boku našemu trenerju, ne glede na vse. Verjamemo v njega in ima vso našo podporo. On je dal svoje srce in dušo za ta klub in mislim, da opravlja odlično delo. Ne glede na to, kaj se bo zgodi, ima našo podporo, kakor tudi podporo navijačev.”