X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Raul

Kapetan Real Madrida Raul Gonzalez je bil eden izmed tistih, ki so danes sodelovali pri predstavitvi novega osebnega sistema za trening imenovanega “micoach”, ki ga je organiziral Adidas. Med prireditvijo pa je Realova številka ‘7’ spregovorila tudi o ekipni formi in možnostih za osvojitev naslova.

“Ekipa je zelo samozavestna. Verjamem, da bomo osvojili La Ligo in potrudili se bomo po naših najboljših močeh, da se to uresniči.”

“Vemo, da naša usoda ni več samo v naših rokah, vendar vemo, da bomo imeli lepe možnosti, če zmago vseh preostalih pet tekem.”

“Vsaka preostala tekma je pomembna, tako za Barcelono, kot tudi za Real Madrid. Vsako tekmo moramo jemati posebej in ne smemo misliti na naslednje. Vse kar je pomembno sedaj je, da še naprej zmagujemo in vzdržujemo formo, ki smo jo pokazali na zadnjih tekmah.”

“V tem trenutku se še ne mislim upokojiti. Upam, da bom do konca izpolnil svoje pogodbene obveznosti, vendar pa bomo videli, kaj se bo zgodilo ob koncu sezone, vsekakor pa si želim še najprej igrati nogomet.”