X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Triindvajset zmag na La Romaredi

La Romareda velja za eno od najtežjih igrišč za gostovanje v Primera División, kljub temu pa je Real Madrid tam ponavadi dosegel dobre rezultate, saj je vsaj eno točko osvojil na 39. tekmah od skupno 55. tekem na tem stadionu. Beli so pri tem 23-krat porazili Zaragoza in 16-krat kot gosti remizirali. Real tudi tokrat potrebuje nove tri točke, če želi ostati v boju za naslov španskega prvaka, za kar pa je dobra osnova že prva tekma proti Zaragozi v letošnji sezoni, ko je Real na Santiago Bernabeu slavil s kar 6-0.

Zadnja zmaga Real Madrida v Zaragozi sega s sezono 2004/05 (1-3), ko so zadetke prispevali Owen, Roberto Carlos in Ronaldo. Na zadnjih dveh tekmah med Realom in Zaragozo na La Romaredi (v sezoni 2006/07 in 2007/08) pa sta se ekipi razšli brez zmagovalca, saj je v obeh primerih bil končni rezultat 2-2.

Madridistam je pri tem uspelo na La Romaredi do sedaj doseči 98 zadetkov, 78 zadetkov pa so prejele na 55-ih odigranih tekmah v Zaragozi, kar pomeni da Real v povprečju doseže 1,69 zadetka na tekmo na La Romaredi. Real Madridu je do sedaj uspelo ohraniti svojo mrežo v Zaragozi nedotaknjeno 13-krat, medtem ko je to domačim uspelo proti belim le 7-krat.