X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Pellegrini

Manuel Pellegrini je na današnji novinarski konferenci medijem povedal, da je njegov glavni cilj zmagati na vsaki tekmi do konca sezone.

“Vsakega nasprotnik je težko premagati v tej fazi sezone, vendar je za nami zaenkrat odličen niz v La Ligi. V težkih trenutkih smo se bili sposobni pobrati in se še vedno borimo za naslov proti odlični Barceloni. Smo pa že sedaj osvojili res neverjetno število točk in ta ekipa bo pokazala svoj karakter do samega konca.”

“Vsak teden čutimo enak pritisk. Pričakovanja so vedno enaka, ker sam vedno želim, da moja ekipa igra na enaki visoki ravni. Že celo sezono se borimo za naslov in tako samo bili v rahli prednosti, ali smo bili izenačeni z Barcelono, ali pa le malo za njo. Upam, da lahko osvojimo ligaški naslov, tako da ne bomo izpustili nobene točke več in tako, da se osredotočamo samo na sebe. Ne smemo se obremenjevati s tem, kaj bo storila ali kaj ne bo dosegla Barcelona.”

“Naš slog je primeren našim lastnostim in vrlinam. Imamo zelo napadalne igralce, kjer povezujemo ekipno delo s posameznimi kvalitetami. Ljudje pravijo, da ne uporabljamo dovolj kril, vendar sam mislim, da to ni res. Vsekakor ne bi dosegli toliko zadetkov, če jih ne bi uporabljali.”

“Ekipa pogreša asistence in zadetke Kakaja, saj je zelo pomemben igralec. Kljub temu pa je pomembna stvar pri tem, da nismo trpeli zaradi njegove odsotnosti. Enako pa velja tudi za primere, ko so bili poškodovani ostali igralci. Mislim, da so bile špekulacije okoli poškodbe Kaka precej nepravične. Je pravi profesionalec in je bila vedno na seznamu vpoklicanih igralcev, ko ni čutil nobene bolečine.”

“Vedno sem čutil podporo vseh v Real Madridu. Za nami je odličen niz v prvenstvu, ekipa je spremenila svoj slog igre, vendar lahko še vedno izboljšamo veliko stvari. Verjamem, da smo precej napredovali kot gostujoča ekipa. Navijači seveda vedno ne sprejemajo dobro vsake poteze, vendar sem zelo vesel, da imam njihovo podporo.”