X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Van der Vaart

Rafael Van der Vaart je za Marco spregovaril o možnostih Real Madrida za osvojitev ligaškega naslova v tej sezoni.

“V La Ligi nam gre dobro in še vedno imamo priložnost osvojiti rekordno število točk. Če bomo nadaljevali s tem dobrim delom, potem bi lahko naslednja sezona bila res neverjetna. Naš cilj je zmagati pet preostalih tekem, kjer pa bo vsaka od njih kot finale. Mislim, da bomo osvojili ligaški naslov na koncu. Res bi bil navdušen, če bomo lahko šli na Cibeles, saj želim praznovati osvojitev naslova z vsemi navijači in vsi govorijo o tem.”

“Moj soigralcev so mi povedali, da je La Romareda zelo težko igrišče za igranje. Morali bomo pokazati enako vnemo, kot smo jo pokazali proti Valenciji. Že od samega začetka naprej bomo morali biti zelo osredotočeni. Sedaj imamo več časa za pripravo na vsako od naslednjih tekem in ta čas dobro izkoriščamo, saj vemo, da si ne smemo privoščiti napake.”

“Lansko poletje sem ostal v ekipi in sedaj sem postal pomemben igralec. Rad bi se zahvalil vsem, ki so me podpirali in trenerju Pellegriniju, ker je imel zaupanje v mene.”

“Boleče je bilo izgubiti proti Barceloni na Bernabéu, vendar razmišljamo le o zmagah in zato moramo preboleti to.”

“Raul je naš kapetan in je vzor vsem nam. Je največji igralec Real Madrida v zgodovini, podrl je vse rekorde in upam, da ostane z nami še dolgo. Kaka je pravi profesionalec, ki razmišlja le o Real Madridu, prav tako pa je tudi odličen igralec, kar bo še zagotovo pokazal.”

“Počutim se kot prava Madridista. Razumem filozofijo kluba in navijačev. Navijači so zelo zahtevni, vendar vedno pokažejo svojo podporo tudi na ulicah.”