X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Raul & Kaka

Raul je zaradi poškodbe manjkal deset dni, medtem ko je Kaka manjkal kar 45 dni, vendar sta včeraj oba, potem ko sta prišla v igro s klopi, dosegla zadetek in tako Real Madrid popeljala do nove zmage.

Kaka:
“Končno sem spet zadel, kar je zelo pomembno tako za Real Madrid, kot tudi za mene. Zelo sem vesel. Dolgo sem čakal na tekmo, kot je bila ta. Zadetek sem posvetil vsem tistim, ki so mi pomagali.”

“Moj najboljši odgovor vsem tistim, ki me kritizirajo, je moja uspešna igra na igrišču. Navijače Real Madrida sem prosil, da naj ne dvomijo v mojo poškodbo.”

Raul:
“Igrati na La Romaredi je vedno nekaj posebnega za mene. Preden sem zadel sem začutil poškodbo gležnja, vendar je vse kar je pomembno, da ostaja ta ekipa še naprej konkurenčna in je še vedno v boju za naslov.”

“Zelo smo zadovoljni s to zmago. Dokazali smo, da se znamo boriti. Vse kar je pomembno je zmaga, da še naprej ostajamo v boju za naslov.”