X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Valdano

Jorge Valdano je pohvalil ekipo po zmagi 1-2 proti Zaragozi.

“Zaragoza je bili nocoj trdna ekipa, ki nas je postavila na resnično preizkušnjo. Kljub temu pa smo bili zelo odločni skozi celotno tekmo. Naše možnosti za naslov so bile v nevarnosti in Zaragoza se je poskušala izogniti območju izpada.”

“Sodnik je tam, da umiri potek tekme. Zaragoza je igrala na svoje karte in mi smo bili pripravljeni ohraniti red in disciplino.”

“Raul je ikona kluba in je zelo pomemben tako na, kot tudi izven igrišča. Čestitam mu za njegova prizadevanja. Upamo, da bomo lahko še dolgo uživali ob njegovih igrah.”

“Kaka je zelo trdo delal, da bi okreval po poškodbi. Je plemenita oseba in neverjeten profesionalec in vse to bo še pokazal v letih, za katero ima svojo pogodbo. Tekme zmaguje ekipa in lahko rečem, da nam je to kar dobro uspevalo, kljub temu da nam je manjkal tako pomemben igralec, kot je nekdanji zmagovalec nagrade Ballon d’Or.”

“Če želimo ostati v boju za naslov, potrebujemo igralce, ki so zelo osredotočeni. Dolžni smo še naprej ostati bistroumni in moramo jemati vsako tekmo tako, kot smo jo danes. Nikoli ne veš, kateri konec tedna lahko prinese kakšno presenečenje.”