X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Raúl že tretji najboljši strelec La Lige

La Romareda ostaja še naprej nekaj posebnega za Raúla, saj je danes 32-letni napadalec na prav tem stadionu pred skorajda 16 leti začel pisati legenda o Realovi sedmici. Raul je konec oktobra leta 1994 z le 17 leti debitiral v članski konkurenci belega baleta in to prav proti Zaragozi, kjer je tudi tokrat zabil nov zadetek, ki je bil že njegov 228. zadetek v La Ligi, s čimer je postal tretji strelec španskega prvenstva vseh časov.

Raúl González Blanco sej je vrnil na La Romaredo, kjer je začel svojo veličastno kariero v dresu kraljevega kluba, potem ko je v igro vstopil v 14. minuti namesto poškodovanega Van der Vaarta, vendar je nato v drugem polčasu zapustil igrišče v Zaragozi z mešanimi občutki. Z mešanimi občutki pa zato, ker se je legenda Reala znova poškodovala (zvin desnega gležnja), a tik pred menjavo z Benzemajem, je poškodovani El Capitano dosegel pomemben zadetek za Real, ob enem pa je bil to že njegov 228. zadetek v La Ligi. S tem je Raúl postal tretji najboljšo strelec v zgodovini lige, kjer je sedaj tudi prehitel Alfreda Di Stéfana, ki je dosegel 227 zadetkov, pred Raúlom pa tako ostajata samo še dva igralca in sicer Hugo Sánchez (234 zadetkov) in Zarra (251 zadetkov).

Sicer pa je bila to Raúlova že 550. tekma v ligi, kjer je minilo že kar dva meseca odkar je Raúl nazadnje dosegel zadetek za kraljevi klub, takrat je dosegel zadetek proti Tenerifam. Stadion Zaragoze pa Raúl ohranja v dober spomin tudi zato, ker je prav na La Rosaredi dosegel tudi svoj 100. zadetek v ligi in sicer je bilo to 15. april 2000.

!!!Raúl, siempre Raúl!!!