X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Kaka

Kaka je danes po treningu spregovoril z mediji na Valdebebasu. Brazilec je ob tem povedal, da je bil zadovoljna z zadetkom v soboto, prav tako pa je dejal, da bo Osasuno težko premagati.

“Zelo sem vesel, ker sem dosegel zadetek in zato, ker sem igral odločilno vlogo na tekmi. Vsaka igra bo težka, ker vsaka ekipa ima nekaj na kocki v zaključku prvenstva in to je tisto, kar naredi Osasuno še nevarnejšega nasprotnika. Mi našo tekmo proti njim jemljemo kot finale. To bo pomembna in odločilna tekma.”

“Imamo velike možnosti za osvojitev La Lige in celotna ekipa je prepričana, da lahko osvojimo naslov. Ena točka prednosti ni veliko in mi verjamemo, da jih lahko prehitimo z zmagami na naših zadnjih štirih tekmah.”

“Počutim se veliko bolje. Še vedno trdo treniram, da bi prišel v boljšo formo. Odkar sem prišel, sem imel kar nekaj težav s poškodbami, vendar si sedaj želim osrečiti navijače.”

“Upam, da bosta Raul in Van der Vaart čim prej okrevala. Vsi smo izpostavljeni temu vsak dan. Upam, da Raul ostane v klubu, saj je pomemben igralec v tej ekipi, vendar pa je on tisti, ki bi se moral odločiti glede svoje prihodnosti.”