X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Umrl Alberto Vitoria

Shrani.si

V ponedeljek je v Zaragozi v 54. letu starosti zaradi bolezni srca umrl Alberto Vitoria Soria. Vitoria je bil rojen v Ágreda (Soria) 11. januarja 1956. Za Real Madrid je odigral pet sezon (1974-1979) in je bil igralec sredini, pri čemer je odigral 57 ligaških tekem oz. 3100 minut. Bil je tudi prvi igralec Soriana v prvi ligi, ki je dosegel zadetek, poleg tega pa je odigral še 24 poklanih tekem, pet tekem v evropskem pokalu in dve v UEFA pokalnih zmagovalcev. Z Real Madridom je osvojil štiri ligaške naslove lige in en poklani naslov, na skupno 88-ih tekmah za kraljevi klub pa je dosegel tri zadetke. Po odhodu iz Real Madrida pa je igral za Burgos, Granado in Rayo Vallecano.

Alberto Vitoria je živel že zadnjih nekaj let v Zaragozi, kjer je delal v družinskem podjetju. Kljub temu, da ni ostal v nogometu, pa je še vedno imel prijateljske odnose z nekdanjimi igralci Real Madrida. Njegov pogreb bo danes ob 18.00 uri v Soriji. Real Madrid CF ob tem izraža iskreno sožalje njegovi družini in prijateljem.

Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si