X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Albiol

Raul Albiol je v prvem letu kot madridista prikazal zelo konstantno dobre predstave. Branilec je na današnji novinarski konferenci dejal, da mora Real Madrid zmagati na vseh preostalih tekmah in nato čakati na napako Barcelone.

“Barcelona se mora danes pomeriti z Inter Milanom, kar bo zelo težka tekma, tako da bi lahko izgubili kakšno točk v ligi naslednji vikend v Villarrealu, ki se bori za Ligo prvakov v naslednji sezoni.”

“Mi moralo zmagati naše štiri preostale tekme in čakati, saj nismo več odvisno sami od sebe za osvojitev naslova. Več možnosti je, da bo Barcelona izgubila kakšno točko izven Camp Nou na gostovanju in upam, da se zgodi to.”

“V tej fazi tekmovanja ima vsaka ekipa veliko na kocki. Zaragoza je blizu coni izpada in je zato proti nam uporabila vse svoja orožja. Kar pa ni problem, dokler se igra po pravilih. Proti nam so igrali preveč agresivno in grobo, kar je bil tudi razlog, da je eden od njih moral predčasno z igrišča. Vemo, da bo vsaka naša tekma do konca sezone še težka, ker ima vsaka ekipa veliko na kocki.”

“Zadovoljen sem bil z našo zmago, prav tako pa sem bil vesel za Kakaja, da je dosegel zadetek, saj si je zaslužil to. Dolgo časa je bil žalosten, ker ni mogel pomagati ekipi in zato je trdo delal, da se je vrnil. Vsi smo trpeli z njim, saj je super fant. Upam tudi, da nam bo pomagal na preostalih štirih tekmah. Vsi ga obravnavamo kot zelo pomembnega igralca.”

“Še vedno imam dolgo pot, da bom zelo uspešen v obrambi. Vsi smo dobro opravljali svoje delo čez celo leto. Pomembno je bilo za ekipo, da ima zaupanje v obrambo. Čas bo pokazal, če sem uspešen branilec, vendar upam, da sem, čeprav moram še naprej trdo trenirati, da izboljšam določene stvari.”

“Počutim se dobro. V zadnjih nekaj tednih sem imel nekaj težav, vendar sem se uspel spočiti in okrevati. Veliko bolje se počutim pred temi zadnjimi štirimi tekmami. Za nami je že veliko odigranih tekem in je zato težko biti v optimalni formi v tej fazi sezone, vendar pa se bomo vsi potrudili do konca.”