X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Alonso

Čeprav je Xabi Alonso prepričana, da bo Real Madrid na koncu zmagal, kljub temu pa je vezist danes jasno povedal, da mora ekipa nadaljevati umirjeno, dokler se ne zaključi sezona.

“Moramo se osredotočiti na sebe in nobenega drugega. Ta konec tedna imamo pomembno tekmo proti Osasuni, kateri nato sledijo še Mallorca, Athetic in Malaga. Čeprav smo odvisni od tega kaj Barcelona stori, smo osredotočeni le na zmago na naših tekmah. Moramo se pripraviti ne glede na to, kako bo na njih vplival izpad iz Lige prvakov.”

“Borimo se za naslov. Obe ekipi sta močni in zmagujeta veliko tekem. Ne smejo nas skrbeti njihovi rezultati, čeprav upamo, da bodo kmalu naredili kakšno napako. Mi moramo igrati naš nogomet ne glede na to, kaj oni delajo.”

“Dejstvo, da se je vrnil Kaka je odlična novica, vendar je škoda, da Rafa ni na voljo.”

“Lass je zelo strasten in še naprej trdo trenira. Vsi si želimo igrati, vključno z njim. On ve, kakšna je njegova vloga. Ko igra, mora igrati dobro in ko ne igra, nam mora pomagati iz klopi.”

“Navdušeni smo z Pellegrinijem. Prepričani smo, da smo napredovali. Imeli smo vzpone in padce, vendar imamo do konca lige samo še štiri tekme in načrtujemo, da bomo zmagali vse od njih.”