X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Real Madrid in Milan bosta 30. maja odigrala dobrodelno tekmo

Shrani.si

Real Madrid in AC Milan sta združila moči in tako bosta odigrala dobrodelno tekmo, od katere bo ves dobiček romal fundaciji, ki se ukvarja s preiskovanjem in preprečevanjem nenadnih smrti športnikov. Nekdanji igralci obeh ekip se bodo tako 30. maja na Santiago Bernabeu pomerili na tako imenovani “Corazon Classic Match 2010”.

Na predstavitvi so se predsedniku Real Madrida, Florentinu Perezu pridružili še Alfredo di Stefano, Casillas, Kaka in Sergio Ramos, medtem ko je Milan zastopal podpredsednik Adriano Galliani, manjkal pa ni tudi predsednik španskega olimpijskega komiteja Alejandro Blanco, podpredsednik skupnosti Madrid Ignacio Gonzalez, Jorge Valdano, Emilio Butragueño in Ettore Messina.

“Čast je predstaviti takšno dobrodelno tekmo, na kateri se bosta pomerili dve odlični ekipi in številni izredni nogometaši. Nogomet so čustva, zgodovina, rivalstvo, strast in prijateljstvo,” je začela Perez, “Nogomet je tudi izjemna sposobnost, da se organizira dogodke, kot je ta.” “S tekmo želimo zmanjšati in preprečiti nenadne smrti med športniki,” je dodal Galliani.

“Odraščal sem ob gledanju večine igralcev, ki bodo sem prišli 30. maja,” je dodal Casillas, medtem ko se je Ramos dotaknil nedavnih smrti med igralci, “doživeli smo nekaj tragičnih epizod, brez kakršnega koli vzroka. V prihodnosti moramo več storiti v preiskovanja in preprečevanja takšnih dogodkov.” Na koncu pa je spregovoril še Kaka, ki pred prihodom v Real Madrid igral prav za Milan, zato je ob tem dejal: “Velika čast je biti del dveh najboljših ekip na svetu.”

Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si