X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Russell Crowe obiskal Valdebebas

Shrani.si

Med promocijo najnovejšega filma o Robinu Hoodu v Madridu, se je danes Russell Crowe ustavil tudi na Valdebebasu, kjer se je sestal z več igralci Real Madrida in z njimi razpravljal o svojem občudovanje kraljevega kluba.

Russell Crowe športni navdušenec in lastnik South Sydney Rabbitohs, ragbi ekipe v Avstraliji, je tudi strasten privrženec nogomet. “Vedno pogledam lestvico La Lige, da vidim, kje sta Barcelona in Real Madrid, ki ima odlično ekipo,” je dejal igralec. Potem, ko si je igralec ogledal trening ob igrišču, je Crowe uspel spoznati tudi več Madridist.

Športni direktor Miguel Pardeza je bil prvi, ki je stisnil roku naslednjemu Robin Hoodu, potem ko je sam Crowe pokazal nekaj svojega talenta z žogo. Kasneje je svojo pot nadaljeval v telovadnici, kjer se je srečal in slikal Alvarom Arbeloa, Raulom Gonzalezom, Pepejem in Gutijem. Crowe je ob tem vsakega igralca obdaril tudi s čepico svoje ekipe, South Sydney Rabbitohs.

Najbolj pričakovan trenutek obiska je bil, ko igralec spoznal Cristiana Ronalda. Dobitnik oskarja se je tako zapletel v pogovor z zmagovalcem trofeje Ballon d’Or, pri tem pa sta si oba izmenjala spominka, Ronaldo je prejel čepico, Crowe pa je dobil dres Real Madrida s svojim imenom. Obisk trening kampa Real Madrid je bil tako popoln zaključek potovanje Russell Crowa v španskem glavnem mestu.

Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si