X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Casillas

Iker Casillas je med današnjo novinarsko konferenco zagotovil Madridistam, da bo Real Madrid storiti vse kar je v njegovi moči, da osvoji ligaški naslov.

“Osasuna je fizično močna ekipa, ki nam lahko povzroči veliko preglavic iz standardnih položajev. Trenutno imajo 39 točk in bi si z zmago tako rekoče zagotovili obstanek v elitni španski ligi, tako da si bodo zagotovo prizadevali zmagati na Bernabéu.”

“Vsa točka, ki si spustiš skozi prste lahko odloči izid lige. Ostale so še štiri tekme in v igri je še dvanajst točk. Morali bomo čestitati Barceloni, če bo na koncu zmagala in to je to.”

“Barcelona ima težko gostovanje v Villarrealu, vendar ne bo naše gostovanje v Mallorca ali v Malagi, ali pa naši domači tekmi proti Osasuni in Athleticu, nič lažji. Vsi naši nasprotniki imajo še nekaj na kocki, tako kot vsi nasprotniki Barcelone. Barcelona morda ne bo zapustila El Madrigal z vsemi tremi točkami, vendar pa nam to ne bo nič pomagalo, če ne bomo premagali Osasune.”

“Osvojiti La Ligo je bistvenega pomena. Borimo se po naših najboljših močeh in pri tem mislimo le na zmage. Mnogi ljudje pravijo, da bo jutrišnja tekma Barcelone ključna, tako da bomo videli, če jih je izpad iz Lige prvakov resnično prizadel. Vse se lahko še zgodi, čeprav imajo še vedno eno točko prednosti.”

“Kot rojen Madridčan si želim videti, da bi Atletico Madrid zmagal v finalu Evropske lige. Malo sem ljubosumen, ker so prišli v dva finala, vendar so si to zaslužili. Veliko so pretrpeli in zdaj je čas za njih, da uživajo. Kapo dol njim.”