X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Guti

Po včerajšnjem treningu je Guti odšel v Las Rozas, kjer je sodeloval na promocijskem dogodku, kjer je vezist Real Madrida spregovoril tudi o Pellegriniju, Mourinhu, ligi in o Barçi.

Prva debata je šla glede Pellegrinija. Drugi kapetan Real Madrida se je pri tem javno postavil na stran čilskega trenerja na klopi kraljevega kluba, glede tega, da naj bi Perez nadomestil Pelleginija z Mourinhom, pa je dejal: “Menjava trenerja bi bil korak nazaj. Mourinho je odličen trener, vendar to je tudi Pellegrini in zato mu je potrebno zaupati.”

O Barceloni in njeni možnosti v ligi: “Ne igrajo več pokalu, kakor tudi ne več v Ligi prvakov, vendar imajo ligo zaenkrat v svojih rokah, tako da je vse odvisno od njih. Možnosti v ligi so 70 -30 v njihovo korist. Želel bi si, da bi bile možnosti nekoliko bolj na naši strani.”

Guti tudi ni skrival veselja po izpadu Barce iz Lige prvakov: “Vedno sem rekel, da raje vidim, da izgubijo in zato sem zelo vesel. Poleg tega, pa imam v Interju dva odlična prijatelja, Etooja in Sneijdera, zato sem vesel, da sta prišla v finale.”

Glede svoje prihodnosti je bil Španec zelo kratek: “Imam še enoletno pogodbe in sedaj je vse odvisno od kluba in mene. Vse kar želim povedati je, da imam pred seboj še vedno veliko nogometa.”