X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Fernando Redondo znova na Bernabeu

imageshack.us

Legenda belega baleta, Fernando Redondo si je včeraj na Santiago Bernabeu ogledal tekmo med Real Madridom in Osasuno, ob enem pa je bil tudi vesel, ker ga navijači še vedno ljubijo.

“Odkar si ti zapustil klub, nismo imeli igralca sredine tvojega kova,” je zavpil eden od navijačev, ko je Fernando Redondo prišel na Santiago Bernabéu. Argentinec se je nasmehnil in odgovoril: “Ne, ne, zdaj imamo Xabi Alonsa.” Redondo je po tekmi potreboval celo uro, da je lahko zapustil stadion, toliko avtogramov in fotografij je moral narediti z navijači.

Redondo si ni ogledal tekme Real Madrida na Bernabéu že od leta 2006, zato je bil še toliko bolj zadovoljen z zmago belega baleta: “Bila je enostavna tekma glede pristopa Camacha. Osasuna je odigrala odlično tekmo in domačim povzročila veliko preglavic, vendar pa je Real Madrid pokazal, da je kvalitetnejša ekipa in zato mu je tudi dvakrat uspelo izenačiti. Ko Real Madrid osvoji tri četrtine igrišča, to vedno daje občutek, da bo dosegel zadetek,” je dejal nekdanji vezist kraljevega kluba.

Redondo tudi upa, da bo Real Madrid osvojil ligo: “Kot Madridista si želim, da Real Madrid postane prvak. Ena točka ni velika razlika in zato bo že napet boju z Barco do zadnjega dne.”

Fernando je bil tudi navdušen nad tem, kako ga navijači še vedno nosijo v srcih in spominih, čeprav je minilo že deset let od njegove odhoda: “Vesela sem glede naklonjenost ljudi. Veliko lepih spominov in trenutkov sem preživel znotraj tega stadiona in zaradi tega bi še enkrat ponovil vso to igranje na Bernabéu.”

imageshack.us imageshack.us imageshack.us