X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Marcelo

Dan potem, ko je Marcelo dosegel zadetek proti Osasuni, se je branilec usedel tudi na “vroči stol” na Valdebebasu, kjer je odgovarjal na vprašanja novinarjev.

“Kadarkoli igramo, poskušamo zmagati že od trenutka, ko stopimo na igrišče in to je najlažji način, da se izognemo lovljenju rezultata.”

“Nimamo več enostavnih tekem. Vedeli smo, da bo tekma proti Osasuni težka, vendar pa nismo mislili, da bo bomo tako slabi, kot smo bili in da bomo morali narediti še en preobrat. Do koca imamo še tri tekme in potrudili se bomo, da nam ne bo treba podoživeti razmer, v kateri smo se znašli včeraj.”

“Najtežja preostala tekma je proti Mallorci, saj se le ta bori za nastop v Ligi prvakov naslednji sezoni, medtem ko se mi trudimo osvojiti La Ligo. S srcem in dušo bomo igrali, da zmagamo vse tri tekme. Še naprej upamo, da bo Barcelona naredila napako. Vse, kar lahko naredimo sedaj je, da počakamo in videli bomo, kaj se bo zgodilo.”