X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Gago, Higuain & Juanfran

Ekipa je izrazil zadovoljstvo z zmago nad Osasuno.

Gago
“Tekma je bila čudna, vendar moramo v vsakem trenutku doseči zadetek. Imeli smo veliko priložnosti za zadetek in smo igrali dobro. Na koncu smo na srečo zmagali. Zadovoljni smo s tremi točkami, vendar morali zmagati vsako tekmo in s tem moramo začeti že v sredo proti Mallorci. Vsako tekmo bo kot finale.”

Higuain
“Veliko truda smo vložili, ki se nam je vrnil z zmago. Osasuna nas je prisilila, da smo se morali zelo potrditi, vendar smo pokazali dobro psihično pripravljenost. Sedaj moramo razmišljati o naši naslednji tekmi. Imeli bomo počitek, da bomo v optimalni formi proti Mallorci, kjer moramo osvojiti vse točke, da še naprej vršimo pritisk na Barcelono.”

Juanfran
“Bil sem zelo vesel, da sem debitiral za prvo ekipo, vendar sem bil tudi zelo živčen. Lahko je igrati poleg tako odličnih igralcih, ki so mi vsi čestitali za prvenec. Zelo sem hvaležen trenerju, da mi je dal priložnost. Rekel mi je, da naj bom to kar sem in da naj pokrijem krilo.”