X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Ronaldo & Marcelo

Cristiano Ronaldo (2) in Marcelo sta bila včeraj strelca za beli balet, s čimer sta ekipi zagotovila pomembno zmago proti Osasuni.

Ronaldo
“Igralci, ki se vdajo, ne morejo igrati za Real Madrid. Stvari dosežeš le, če se nikoli ne predaš. Zelo sem zadovoljen s svojima zadetkoma, zlasti z drugim, ker nam je prinesel tri točke.”

“Tekma je bila težka za nas. Nismo ustvarili toliko pritiska na Osasuno, kot bi to morali storiti, vendar pa se tudi to zgodi tu in tam. Pomembna stvar je, da smo osvojili tri točke in da smo še vedno v boju z Barcelono.”

“Praktično moramo doma zmagati skoraj vsakič, če ne že vedno. Na Bernabéu smo, zato moramo vedno to izkoristiti. Mislim, da smo se dobro odzvali tudi proti Osasuni.”

Marcelo
Navijači imajo radi preobrate, vendar pa sami pri tem trpimo, da jih naredimo. Real Madrid se ne vda, ampak se vedno borimo. Dokler bodo matematične možnosti za osvojitev naslova se bomo borili do “smrti.””

“Raul mi je rekel, da bom dosegel zadetek z glavo in imel je prav.”