X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Valdano

Generalni direktor Jorge Valdano je bil zelo zadovoljen z zmago nad Osasuno, ob tem pa je tudi priznal, da je bila tekma “čudna”, saj je ekipa preveč nihala v igri.

“Moje srce je razbijalo. Bila je “čudna” tekma, saj smo preveč nihali v igri in smo jo uspeli odločiti šele v zaključku. Real Madrid se nikoli ne preda in tudi navijači so bili vseskozi z nami. Upamo, da bomo napisali novo poglavje v tem boju, za katerega vsi pravijo, da smo ga že izgubili.”

“Naslov bi bil praktično nedosegljiv, če bi remizirali tekmo, toda ekipa se je borila do konca. Ta zmaga nam bo pomagalo ohraniti Barcelono na robu napake, saj nikoli ni lahko začeti tekmo ko veš, da druga ekipa ustvarja pritisk na tebe.”

“Cristiano Ronaldo ima vrednote Real Madrida in navijači to opazijo. Imamo igralce z veliko značaja in Cristiano je zagotovo eden izmed njih, saj poživi ekipo. Vedno se zdi, da se bo nekaj zgodi, ko on dobi žogo.”

“Juanfran je na svojem prvencu deloval zelo umirjeno. Bil je hiter in samozavesten z žogo. Dobro je sodeloval v igri in je vedel, kdaj je potrebno igrati hitrejše in kdaj je bilo treba tekmo upočasniti.”

“Naše tri naslednje tekme bodo odločilne. Barcelona mora skozi isto kot mi, tako da bo to spopad titanov. Upamo, da bomo na kocu osvojili naslov.”