X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Benzema

Karim Benzema je v intervjuju za špansko televizijo La Sexta povedal, da je srečen ker igra za Real Madrid.

“V Madrid sem prišel sam in moje prilagajanje je bilo težko. V hotelu sem živel prve tri mesece, sedaj imam svojo hišo, vendar pa je bil podpis za Real Madrid uresničitev mojih sanj. Imam tudi učitelja španščine, tako da sem sedaj sposoben komunicirati s svoji soigralci v španščini. Še vedno bi moral več igrati, da bi se počutil bolje, poleg tega pa tudi vem, da lahko igram še veliko boljše.”

“Rad bi ostal tukaj še zelo dolgo časa, nenazadnje sem podpisal pogodbo za šest sezon. Mislim, da boste naslednjo sezono videli najboljšo različico Benzemaja. V ekipi je veliko konkurence, ne samo med menoj in Higuainom, ampak so tukaj še ostali napadalci, vključno z Ronaldom, Kakjem in Raulom. Zaradi tega je težko, vendar ima vsak različne kvalitete in na koncu je to vedno plus za ekipo. Cristiano Ronaldo je po mojem mnenju najboljši igralec na svetu, vendar je bil Pepe tisti, ki me je najbolj presenetil.”

“Mourinho je odličen trener, vendar pa ima Real Madrid že odličnega trenerja v Pellegriniju in upam, da bomo zmagali La Ligo. Za to pa moramo dati svoj maksimum.”

“Sam sem nekoliko bolj sramežljiv in zato ne govorim veliko, vendar pa je to moje prvo leto v Madridu in sem zelo vesel, da lahko igram tukaj.”