X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Granero

Esteban Granero je za španski časopisni častnik Marco spregovoril o tem, kaj je ostalo še v sezoni in kakšen je bil njegov prispevek ekipi do sedaj.

“Če bomo vseskozi mislili samo o tem, kdaj bo Barcelona naredila napako, potem bomo mi tisti, ki bomo plačali ceno za to. Moramo zmagovati, zmagovati  in še enkrat zmagovati. Nimamo druge izbire. Barcelona mora do konca odigrati še dve tekmi in lahko izgubijo na kateri od njih. Mi sami moramo premagati Mallorco, ki je dobro ekipa in se bori za mesto v Ligi prvakov.”

“Samozavestni smo, da bomo zmagali na naših zadnjih treh tekmah. To je posebna liga, saj menimo, da je čas, da mi slavimo.”

“Prejšnji konec tedna smo imeli nekaj težav doseči zadetek proti Osasuni, vendar me to ni skrbelo. Cristiano in Higuain sta neverjetno učinkovita in zato sta po mojem mnenju najboljši napadalni par v ligi.”

“Vem, da je veliko konkurence v tej ekipi, zato si je zelo težko zaslužiti mesto v začetni postavi. Mislim, da vsakič ko sem igral, sem si zaslužil to pravico in enako velja za takrat, ko nisem začel v prvi postavi. Sprejmem tako dobre kot tudi slabe stvari, ki se mi dogajajo.”