X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Ramos

Sergio Ramos je še enkrat pokazal svoj obraz solidarnosti, potem ko je branilec Real Madrida sodeloval že na tretji predstavitvi golf turnirja fundacije Apascovi (fundacija skrbi za izboljšanje kakovosti življenja invalidov) na katerem bodo 11. maja sodelovale razne znane osebnosti iz sveta športa in glasbe. Ob tej priložnosti pa Ramos ni mogel mimo tega, da ni spregovoril nekaj besed tudi o nogometu.

“Golf je sproščujoč šport, ki pomirja in ti pomaga napolniti baterije,” zato je lahko dobra terapija za ljudi, ki so pred tako vznemirljivim zaključkom prvenstva. “Za vsako ekipo, ki si prizadeva osvojiti naslove je boleče, če konec sezone ostane praznih rok, vendar številke so tako dobre, da upamo, da bomo po dolgi sezoni in odličnem boju lahko slavili naslov prvaka,” pravi Sergio.

“Ta klub ima v sebi zmagovalno mentaliteto in sedaj potrebujemo podporo bolj kot kadar koli prej. Sedaj nam ostane samo, da osvojimo 98 točk in če bo to dovolj za naslov, bo to velika nagrada.” Številka zaradi katere je Andaluzijec še toliko bolj ponosen na svojo ekipo. “Zelo sem zadovoljen z našim stilom igre, čeprav se da še vedno kaj izboljšati. Če kateremu ni všeč naš stil, naj enostavno izklopi televizijski sprejemnik in težave bodo izginile.” Prvenstvo ni več odvisno samo od Real Madrida, ampak tudi od tekmecev: “Tenerife in Valladolid se borita za obstanek, vendar mislim, da bo tekma Barcelone v Sevilli še zelo težka. Veliko sem se pogovarjal z igralci Seville skozi vso leto in upajmo, da nam lahko storijo uslugo, saj se tudi oni borijo za evropska mesta.”

Glede dobrodelnega golf turnirja, ki se bo odvil 11. maja in glede same fundacije pa je dejal: “Bil sem z otroci in videl napredek gradnje centra, za katerega bomo zbirali denar in upam, da bo kmalu odprt. Vsi bi morali poskusiti olajšati življenje tem otrokom.” Ob koncu pa je bil predstavljen tudi slogan prireditve, ki ga lahko prenesemo tudi v nogomet: “Skupaj ustvarjamo in izpolnjujemo sanje.”