X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Ekipa pošilja jasno sporočilo

Ekipa Real Madrida je bila zadovoljna z zmago na Mallorci.

Xabi Alonso
“Ta zmaga je še en korak. Moramo dati vse od sebe, če želimo osvojiti naslov. Še vedno imamo možnosti in v soboto moramo narediti še en korak v pravo smer.”

Sergio Ramos
“Te tri točke so bistvenega pomena. Soočamo se z izzivom in ostajamo osredotočeni, s čimer smo dosegli še eno pomembno zmago.”

Iker Casillas
“Bistvenega pomena je bilo za nas, da smo zmagali tukaj. Barcelona se bo v soboto pomerila proti Sevilli, tako da bodo čutili več pritiska kot mi. Upamo, da nam bo Sevilla pomagala. V igro bodo imeli nastop v Ligi prvakov za naslednjo sezono in proti njimi je vedno težko igrati na njihovem stadionu. Sobotna tekma nam lahko da zaključno žogo.”

Esteban Granero
“Cristiano Ronaldo naredi razliko in mi smo vedno vedeli, da je poseben igralec in to dokazuje na vsaki tekmi. Zmagati nocoj tukaj je bila naša dolžnost, ker ima Barcelona sedaj samo eno točko prednosti pred nami. Še naprej se bomo borili, nenazadnje je to tudi naše delo. Barcelona mora vedeti, da bomo dali svoj maksimum, da osvojimo še preostalih šest točk in upanje je zadnja stvar, ki jo bomo izgubili.”

Alvaro Arbeloa
“Ronaldo je res neverjeten. Za njim je odlična sezona in pri tem igra pomembno vlogo v tej ekipi.”

Kaka
“Cristiano se nikoli ne neha boriti. Pravi užitek je igrati z njim. Vsi se imamo odlično z njim.”

Higuain
“Iker nas je obdržal pri življenju danes. Vemo, da niso več odvisni sami od sebe, vendar pa imamo možnost osvojiti naslov. Barcelona in Real Madrid imata za sabo odlično tekmovanje, vendar upamo, da bo naslov končal v Madridu. Pred zaključkom sezone sta še dve tekmi in upamo, da Barcelona izgubi kakšno točko ta vikend.”