X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Granero

Esteban Granero je na današnji novinarski konferenci dejal, da bi ta vikend lahko bil odločilen pri končnem razpletu ligi.

“Cristiano Ronaldo je rojen vodja in ima velik karakter. Počuti se boljšega, ker to enostavno je, kar poskuša pokazati tudi na igrišču. Ve, kako lahko s tem dobro vpliva na ekipo.”

“Res neverjetno, da nismo vodilna ekipa s toliko osvojenimi točkami, vendar pa ima Barcelona točko prednosti pred nami. Če bomo zmagali na naših dveh naslednjih tekmah, potem bomo imeli možnosti za osovjitev naslova.”

“Bila bi napaka, če se ne bi osredotočili le na naše tekme. Če ne bomo zmagali, bo vseeno kako je igrala Barcelona. Vsekakor pa bomo po tekmi z mislimi v Sevilli, ker bi ta vikend lahko bil odločilen.”

“Za mano je zadovoljiva sezona. Prišel sem iz manjšega kluba in prvo leto v novi ekipi je vedno težko, ker si moraš prislužiti mesto v postavi, poleg tega pa sem igral z najboljšimi nogometaši na svetu. Odigral sem več tekem, tako da mislim, da še nisem storiti kaj narobe, kljub temu pa mislim, da lahko igram še boljše, zato sem prepričan, da bom še napredoval.”