X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Pellegrini

Manuel Pellegrini je bil po včerajšnji tekmi zelo zadovoljen z zmago svoje ekipe. Trener belega baleta je pri tem poudaril, da so njegovi varovanci igrali veliko boljše v drugem polčasu, kot pa v prvem.

“Mislim, da je bila precejšnja razlika v naši predstavi v prvem in drugem polčasu. V prvem polčasu nam je bilo težko zaradi protinapadov Mallorce. V drugem polčasu pa smo bili veliko bolje organizirani in uspelo nam je prevesiti tehtnico v našo koristi.”

“Vedeli smo, da nam ne bo lahko. Vsi vemo, česa je Mallorca sposobna, še posebej kot domačin. Na srečo nam je uspelo zmagati tekmo in to smo storili odločno.”

“Vsi vemo, da je Cristiano izjemno pomemben igralec. Ta ekipa igra dobro zaradi kvalitete vseh igralcev in Cristiano je eden izmed njih. Pri tem igra ključno vlogo, kljub temu, pa se je celotna ekipa odzvala dobro, tudi ko je manjkal dva meseca zaradi poškodbe. Me zanima, kako bi delovala Barcelona dva meseca brez Messija?!”

“Moramo premagati Athletic Bilbao in Malago, da dosežemo mejnik 98-ih točk. Veliko je na kocki za obe ekipi. Počutimo se močne in samozavestne, tako na igrišču kot tudi izven njega, nenazadnje letos v Mallorci ni nihče dosegel štiri zadetke, vendar pa nismo odvisni sami od sebe, zato se moramo izogniti napakam in počakati, da jih naredi Barcelona.”