X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Higuain

Ker se sobotna tekma proti Athletic Bilbao hitro približuje, je Gonzalo Higuain za bwin razpravljal o tej tekmi, ligi in svetovnem prvenstvu.

“Zmagovanje je edina stvar, ki jo imamo sedaj v mislih. Poleg tega pa je to tisto, s čimer vršimo konstanten pritisk. Želimo si osvojiti to ligi.”

“Athletic Bilbao ima dolgo zgodovino uspehov in zato si zaslužijo pohvale leto za letom. Moramo zmagati to tekmo, da pokažemo kako močno si želimo osvojiti ligo. Upamo, da bomo potovali v Malago kot vodilna ekipa na lestvici, čeprav trenutno vsi razmišljamo samo o zmagah na naših naslednjih dveh tekmah.”

“Uspelo se nam je pobrati po porazu proti Barceloni in od takrat naprej smo igrali dobro. Zadovoljni smo z našo zmagovalno mentaliteto in upamo, da se nam izplača tak, da zmagamo La Ligo.”

“Svetovno prvenstvo je zelo poseben dogodek. Veselim se ga in komaj čakam, da bom lahko sodeloval na njem. Upam, da bom izpolnil vsa pričakovanja.”