X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Pellegrini

Manuel Pellegrini se zaveda, da bi lahko ta vikend bi odločilen za razplet La Lige. Na petkovi novinarski konferenci je dejal, da mora ekipa jutri in naslednji teden zmagati, da ohranijo možnosti za naslov.

“Tekmo proti Bilbao ne bo enostavna. Moramo zmagati in se osredotočiti samo na sebe, ker kar koli se bo zgodi v Sevilli ne bo imelo nič opraviti z nami.”

“Seveda bomo prav tako morali premagati še Malago. Ne verjamem, da bo Barcelona naslednji teden izgubila svojo zadnjo domačo tekmo, tako da bo razplet v tem vikendu odločilnega pomena in njihova tekma v Sevilli bo pri tem zelo pomembna.”

“Zaradi točk, nogometa in različnih stilov igre mislim, da si tako Barcelona kot Real Madrid zaslužita naslov, vendar pa bo na koncu zmagal samo eden. Katerakoli ekipa bo to, si bo več kot zaslužila naslov.”

“Vedno sem čutil podporo navijačev in zato jim želim vrniti za to podporo z osvojitvijo naslova, prav tako pa imamo priložnost, da zaključimo domače tekme na Bernabeu z zmago. Res je, da še vedno dovolj stvari, ki jih je potrebno spremeniti, vendar dosegli smo 96 zadetkov in dobro igramo v napadu s stilom igre, ki je primeren za naše igralce.”

“Ramos in Marcelo imata za sabo zelo dobri sezoni. Oba sta bila po našem porazu v Sevilli pod velikimi kritikami s strani medijev, vendar pa sta v nadaljevanju dokazalo svoji pravi kvaliteti.”

“Cristiano Ronaldo me ne preseneča. On pooseblja duh te ekipe in navijačev. Je rojen zmagovalec, ki ima tudi na igrišču karakter. Njegove odlične kvalitete so se združile s kvaliteto ekipe.”