X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Ekipa še vedno verjame

Sporočilo ekipe ostaja jasno in glasno. Člani prve ekipe Real Madrid še vedno verjame, po sobotni zmagi 5-1 nad Athletic Bilbaom, da lahko osvojilo ligaški naslov in 98 točk.

Higuain:
“Še vedno upamo, dokler bodo možnosti. Pred nami je še eno finale, ki ga moramo prav tako zmagati. Škoda, da Barcelona ni naredila napake, vendar smo mi zadovoljni z zmago in s tem, da so naši navijači odšli domov zadovoljni.”

Ramos:
“Zadovoljni smo s končnim rezultatom, vendar pa smo žalostni, ker si je Barceloni priigrala novo zmago v Sevilli. Nemogoče je bilo, da ne ni spremljali dogajanja na drugi tekmi, saj je prvenstvo v igri. Imeli smo lepo prednost in smo upali še na zadnji pritisk Seville. Naš cilj je osvojiti 98 točk in vem, da ga bomo dosegli. Če bo Barcelona osvojila 99 točk, jim bomo lahko samo čestitali.”

Granero:
“Že če bi imeli manj točk na našem računu, bi v vsaki drugi ligi proti drugim ekipam bili že prvaki. Imamo čisto vest, ker smo zmagali na težki tekmi. Naslednji teden bosta imela Valladolid in Malaga veliko na kocki, zato bosta obe igrali pomembni tekmi, zato ne bo ne nam niti Barceloni enostavno. La Liga še ni končana. Gremo na zmago proti Malagi, ker smo Real Madrid in ker še vedno verjamemo.”

Arbeloa:
“Napetost je prisotna, ko veš, da si odvisni od drugih in zato se je težko osredotoči samo na svojo tekmo, vendar smo si vseeno v drugem polčasu zagotovili zmago. Zavedamo se, da bo težko, vendar imamo pred seboj še eno tekmo. Dokler je še kaj upanja, se bomo borili do konca. Vsi smo že tekom sezone povedali, da smo zadovoljni s Pellegrinijem in upamo, da bo ostal z nami.”