X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Pellegrini

Manuel Pellegrini je bil zelo zadovoljen z zmago svoje ekipe v soboto, vendar se ni izognil komentiranju svojega razočaranja nad rezultatom v Sevilli.

“Ekipa je bila kar nekaj časa neučakana in brez voljna, ker so vedeli, kaj se dogaja z Barcelono. Imamo še eno tekmo, čeprav smo zelo upali, da nam bo Sevilla pomagala. Barcelona ima v naslednjem tednu tekmo proti Valladolidu, ki bo imel prav tako veliko na kocki. Sami bomo vršili pritisk do samega konca.”

“Vedeli smo, da bo tekma Barcelone proti Sevilli veliko bolj zapletena, kot bo njihova tekma naslednji teden proti Valladolidu, vendar pa nikoli ne veš, kaj se lahko še zgodi. Ohraniti moramo ta moštveni duh in se boriti do samega konca. Upanje je zadnja stvar, ki jo lahko izgubimo.”

“Zaključili smo odlično sezono na Bernabéu. Zmagali smo na 18-ih od skupno 19-ih tekmah in pri tem dosegli 60 zadetkov, kar je v povprečju več kot tri na tekmo. V celoti gledano pa smo sedaj dosegli že več kot 100 zadetkov, torej številke so tukaj in smo najučinkovitejša ekipa.”