X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Odzivi po tekmi: Valdano

Jorge Valdano prinaša sporočilo upanja po zmagi Real Madrida s 5-1 proti Athletic Bilbau.

“Še vedno imamo upanje. Sedaj imamo manj odstotkov možnosti, vendar se bomo borili do konca. Veliko se lahko zgodi v tem športu, vključno s stvarmi, ki se zdijo nemogoče.”

“V drugem polčasu smo opravili svoje delo, potem ko smo bili v prvem polčasu zelo neučakani. Najboljša novica je bila pet zadetkov, ki smo jih dosegli za naše navijače. Njihova podpora je bila pri tem odločilen dejavnik.”

“V lasti imamo rekord z največ osvojenimi zmagami v eni sezoni, poleg tega pa smo blizu rekordu po številu doseženih zadetkov, kar dokazuje, da je to odlična ekipa, ki se je veliko napredovala tekom sezone. Sedaj se ne bomo vdali. V Malagi bomo branili ponos Real Madrida in se boriti do konca.”

“Ronaldo in Higuian tvorita odličen par, vendar imamo tudi ostale talentirane igralce, kot sta Kaka in Benzema. Zadetek Ramosa je dokaz talenta in ponosa. Za njim je izjemna sezona in se bo nekega dne zapisal v zgodovino Real Madrida.”