X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Slovo Metzelderja od Santiaga Bernebeu

Sobota tekma proti Athletic Bilbao je bila nekaj posebnega za Metzelderja, saj je bila to njegova zadnja na Santiago Bernabéu. Metzelderja, ki mu pogodba poteče 30. junija letos, je Real Madrid ob tej priložnosti pred tekmo nagradil s kipcem Machimbarrena in Aranguren, ki je replika kipa, ki je pred slačilnico prve ekipe. Kipec je prejel iz rok predsednika Real Madrida, Florenitna Pereza in generalnega direktorja, Jorge Valdana. Ob tem je Nemec prejel tudi bučen aplavz navijačev na Santiago Bernabeu, kjer je v treh sezonah kot Madridista, osvojil en lišaki naslov in en naslov španskega super pokala.

Po tekmi Nemec ni mogel skriti zadovoljstva z igranjem na Santiago Bernebu: “Zelo lepo mi je bilo ob slovesu od Santiaga Bernebeu, zato se moram zahvaliti vsem navijačem, kakor tudi klubu, ki mi je dal možnost, da sem igral tukaj. Nositi ta dres je bil vedno velik ponos in ob tem sem se vedno potrudil po svojih najboljših močeh.”