X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Casillas & Ramos

Iker Casillas in Sergio Ramos sta spregovorila o možnosti ekipe za osvojitev ligaškega naslova konec tega tedna.

Iker Casillas
“Vemo, da ne bo enostavno osvojiti naslova, vendar moramo zmagati in čakati. Barcelona je že osvojila naslov na podobnem način, ko je bila v podobnem položaju, kot smo mi sedaj pred 17-imi ali 18-imi leti. Takrat je moral Real Madrid zmagati proti Tenerifam, a je izgubil. Čeprav sem bil še zelo mlad, se tega spomnim. Zdelo se je nemogoče, da bi Real Madrid izgubil, vendar se je zgodilo prav to in Barcelona je osvojila naslov.”

“Škoda, da lahko le ena ekipa osvoji naslov, saj sta imeli obe ekipi odlično sezono. Barcelona je v prednosti in to si zaslužijo.”

“Ne bo enostavno osvojiti naslov. Vse se zdi, da je proti nam, vendar ima tudi Valladolid veliko na kocki, saj nikakor ne želijo izpasti. Tudi za Malago bo to pomembna tekma, tako da lahko rečemo, da bosta obe tekmi zapleteni. Bomo videli, kaj se je zgodilo ob 21:00.”

Sergio Ramos
“Najprej moramo dobro opraviti svoje delo in upam, da bomo dočakali, da bo Barcelona izgubila točke proti Valladolidu, ki bo na tej tekmi imel velik vložek. Upanje je nekaj, kar moraš vedno imeti in je tudi zadnja stvar, ki jo lahko izgubiš. Kar je najpomembnejše je, da bomo dobro opravili svoje delo.”

“Tako Real Madrid kot Barcelona sta imela odlično sezono in je res škoda, da je samo en naslov. Naš cilj, odkar smo izgubili na El Clásicu, je doseči mejo 98-ih osvojenih točk. Če Barcelona zmaga s 99-imi osvojenimi točkami, jim bomo čestitali za to.”

“Med dvema najboljšima ekipama skorajda ni razlike. Upamo, da bomo osvojili tri točke in da bo Barcelona izgubila kakšno točko.”